T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Yukarı Deren Ortaokulu

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyılında Tayin Olacak Kıymetli Öğretmenlerimize Okulumuza Hizmetlerinden Dolayı Teşekkürlerimizi Sunduk

     Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Kerim BALGÜN ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet ŞAKAR’ın yarıyılda tayin ile aramızdan ayrılacak olmaları sebebiyle, kendilerine Okul Müdürümüz Kadir AYDOĞAN ve Okul Müdür Yardımcımız Ömer Faruk UMAR tarafından okulumuz idaresi ve tüm öğretmenlerimiz adına teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

     Tüm personelimizi ortak paydada buluşturan Yukarı Deren Ortaokulu binasında yapılan törene okulumuzun bütün öğretmenleri katılım gösterdi. Tören sonrasında okul anıları paylaşılarak hoş bir sohbet ortamı oluştu. Kurumumuzda öncelik olarak belirlediğimiz karşılıklı anlayış ve empati sayesinde oluşturduğumuz arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin okul ile bağlı kalmayacağı ilerleyen zamanlarda farklı şehirlere de gitsek dostluğumuzun baki kalacağı konusu üzerinde duruldu.

     Bu vesile ile okulumuza sınırsız emek ve özveri ile hizmet eden Kerim BALGÜN ve Mehmet ŞAKAR öğretmenlerimiz için meslek hayatlarının devamında da meslek aşklarının asla bitmemesini diliyor, okulumuz için yapmış oldukları tüm hizmetlerden dolayı Yukarı Deren Ortaokulu idaresi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.

 

04-01-2018

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

04-01-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.01.2018 - Güncelleme: 04.01.2018 21:06 - Görüntülenme: 1410
  Beğen | 2  kişi beğendi